Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Nagyiván Gábor
2017. szeptember 25.

Bridzsmánia rejtvénybajnokság 3. feladvány – megfejtéssel

Beküldési határidő: 2017. szeptember 28., csütörtök. A megfejtéseket a nagyivangKUKACgmail.com emailcímre várjuk, vagy a szerzőnek lehet elküldeni a Facebookon. A rejtvénybajnokság az év végi ünnepek előtt zárul, az összetett díjazása: az első helyezett ingyen vehet részt a VI. Budaörsi Bridzsünnepen december 30-án, a második Szilágyi Kinga által készített meglepetésajándékot nyer, a szerző pedig felajánlotta Bridzsmánia című könyvének egy példányát a leglelkesebb feladványmegoldónak. További nyereményfelajánlásokat mi és nyilván a játékosok is örömmel veszünk.
Nagyiván Gábor
2017. szeptember 18.

Bridzsmánia rejtvénybajnokság 2. feladvány – megfejtéssel

A 2. rejtvény beküldési határideje: 2017. szeptember 22., péntek.
Nagyiván Gábor
2017. szeptember 8.

Bridzsmánia rejtvénybajnokság 1. feladvány – megfejtéssel

A Bridzsélet feladványversenyt indít, amelyre bárki, bármikor benevezhet. Az első sorozat december közepéig tart majd, terveink szerint a legjobb három megfejtőt díjazzuk. Lesznek könnyű és nehezebb rejtvények is, de mindenképpen érdemes próbálkozni.
Nagyiván Gábor
2017. szeptember 4.

Indul a Bridzsmánia rejtvénybajnokság

A szerző a Facebook Bridzsélet-csoportjában rejtvényeket publikált a nyáron nagy sikerrel, az ősz beköszöntével a sorozat a Bridzsélet oldalára költözik. Most ráhangolódásképpen egyben újraközöljük a tíz nyári rejtvényt megfejtéssel, és hamarosan indul az őszi etap az új rejtvényekkel. A rejtvények megoldásait majd a szerző értékeli, az év végén az összetett első három helyezettjét díjazzuk, ehhez örömmel veszünk felajánlásokat.
Kemény György
2016. március 29.

Bridzsmozi

A Bridzsmozi segítségével a BBO-n játszott partikat bárki könnyedén megoszthatja az interneten.
Egy-egy izgalmas játékot ütésről-ütésre követhetnek az olvasók, és mi hozzáfűzhetjük meglátásainkat vagy kérdéseinket.
Varga István
2015. február 2.

Vezetéknevek – megfejtés

 A másfél héttel ezelőtti játék megfejtései: 1. Ez a sporttársunk orvoshoz szeretne menni, de fél, hogy ha nem tudja igazolni magát, nem fogadják, ezért inkább kimegy a kertbe, és ott dolgozik, dolgozik, végül megtalálja, amit keres. Megfejtés: TALYIGÁS.
Varga István
2015. január 22.

Vezetéknevekhez vezetnek – kvíz

Játékra invitálom a sporttársakat, de ezúttal nem bridzsezni kell. Hogy mégis mi köze akkor ennek a játéknak a bridzshez, vagyis hát hogy kerül ide? Máris elárulom: úgy, hogy a magyar bridzs (tágan értelmezett) élmezőnyébe tartozó játékosok vezetéknevét kell megfejteni. Maguk a feladványok nem (vagy csak ritkán) utalnak magukra a játékosokra, vagyis az infók a keresett vezetéknévre vonatkoznak.  
Szetei Zsolt
2013. augusztus 7.

Kibic Open-játék

Augusztus 8-ig lehet kedvezményesen előnevezni a Kibic Openre. Ám aki velünk játszik, még nagyobbat nyerhet: az alábbi kvíz legjobb megfejtője ötvenszázalékos nevezési kedvezményben részesül a Bóc István-emlékversenyen. A győztest a legtöbb pontot elérők közül sorsoljuk ki. A megfejtéseket a szetei.zsolt@gmail.com címre várjuk 2013. augusztus 20-ig.
Linczmayer Lajos
2012. július 18.

Feladvány (VIII.) – Értékelés, eredményhirdetés

Nehéz rejtvénnyel ér véget Linczmayer Lajos hétrészes feladványsorozata. Értékelés után eredményhirdetés; igen szoros küzdelemben dőlt el a győzelem és a helyezések sorsa.    
Linczmayer Lajos
2012. július 4.

Feladvány (VII.) – Az utolsó kör jön

Az utolsó feladvány következik. Igen szoros az állás, négyen is egymás sarkában elöl, megjósolhatatlan, kik viszik el az első három helyezettnek felajánlott díjakat. De előbb nézzük az előző feladvány megfejtését és értékelését.