Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Kemény György - 2016. március 29.

Bridzsmozi

A Bridzsmozi segítségével a BBO-n játszott partikat bárki könnyedén megoszthatja az interneten.
Egy-egy izgalmas játékot ütésről-ütésre követhetnek az olvasók, és mi hozzáfűzhetjük meglátásainkat vagy kérdéseinket.

A BBO-n általunk játszott vagy kibicelt partik elérhetők a Bridgebase oldalán.

Bejelentkezés után a hand records fülön bárki usernevét megadhatjuk, és annak láthatjuk visszamenőlegesen a lejátszott partijait.

Az érdekes parti Movie linkjére ball gombbal kattintsunk, és a "HIvatkozás címének másolása" funkcióval elmenthetjük a "billentyűzetre" a leosztás teljes tartalmát:

A "billentyűzetre" mentett lin fájl ezután felhasználható Facebook-megosztásra vagy fórumbejegyzés készítésére is, amiben el is mesélhetjük a partit barátainknak és bridzsező társainknak. Megosztás előtt mindig kérjük ki partnerünk és ellenfeleink engedélyét!

A Traveller link vezet át más asztal(ok)ra, ahol a partit játszották.

Ha egy Bridzsélet cikkbe szeretnénk beilleszteni a leosztást, akkor a Billentyűzetre másolt hivatkozást a szövegszerkesztőn belül, egy iframe-be (2 sor, jobb oldali ikon) kell bemásolni, és méretként 400*400-as méretet megadni. Az ilyen lesz:

A megosztott partiban működni fog az összes gomb: lehet NEXT-tel léptetni, GIB elemzést kérni vagy akár PLAY üzemmódban alternatív lejátszásokkal próbálkozni. A nevekre kattintva egy kézből is követhető a lejátszás.

Jó szórakozást!