Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

MBSZ
2024. április 23.

Bridzscsillagok Háborúja – Az erő legyen velünk!

Jövő szombaton, május 4-én, a nemzetközi Csillagok háborúja napján karitatív bridzsversenyt rendez a Magyar Bridzs Szövetség. (A nemzetközi nap egy angol szójátékból kapta a nevét: “May the fourth” május negyedike, de May the force be with you – vagyis, Az erő legyen veled! a Csillagok háborúja filmek klasszikus köszöntése.)
Kovács Gergely
2023. szeptember 19.

Ifiképzés: új szezon, új lendület

Az utánpótlás-versenyzők számára is elindult az új szezon. Alaposan átalakítottuk a képzési rendszert. Hogy mire számíthatnak az idén a fiatalok, azt az ifiszezon kick offon beszéltük át velük.
Elnökség
2023. augusztus 5.

Elnökségi közlemény támogatói szerződés aláírásáról

A Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkárságával kötöttünk megállapodást.
Elnökség
2023. május 9.

Támogass Te is! – Aktív a szövetség online adományozó felülete

A bridzs.hu oldal fejlécén világoskék háttérrel új gomb jelent meg Támogass Te is! felirattal. Rákattintva a támogatói felületre visz a link. Itt egyszeri adományozásra van lehetőség bankkártyás fizetéssel.
Visoft
2023. január 24.

Pályázati felhívás

A Visoft Kft. pályázatot hirdet bridzscikk írására. A pályázat célja annak feltérképezése, hogy milyen lehetőségeket rejt a LoveBridge rendszeren lejátszott, minden mozzanatban dokumentált leosztások elérhetősége a bridzsszakirodalom számára.

Kovács Gergely
2022. december 12.

Megjelent a Bridzsélet 2022 magazin

Mától átvehetők a példányok a versenyteremben.
Varga István
2022. október 30.

Bartis Béla emlékezete

Már egy hónap telt el Bartis Béla halála óta. Kezdettől tudtam, hogy csak én írhatok róla, de egyszerűen nem volt hozzá erőm. Negyven éve ismertem Bélát, ebből húsz éven át a partnerem volt. Volt sok közös sikerünk, de persze nem kevés kudarcunk is. Végül akkor szántam rá magam arra, hogy megtegyem, ami úgyis rám várt, amikor Szuszi barátom (Szász György) felhívott, és ő is úgy nyilatkozott, hogy ezt csak én tehetem meg. Kellett a megerősítés.

Szappanos Géza
2022. augusztus 21.

Meghalt Magyar Péter

Életének 76. évében, augusztus 20-án meghalt Magyar Péter. A magyar bridzstársadalom ikonikus játékosát vesztettük el. 2006-tól küzdött a gyógyíthatatlan kórral, sokáig sikerrel, két éve viszont újra megtámadta szervezetét. Még most is csak a szavakat keresem, aligha alkalmas bármi kifejezni a fájdalmamat.

Sebes Gábor
2022. augusztus 9.

Egy elmaradt interjúm – Márton Géza halálára

Néhány hónapja még készülődtem, hogy elmegyek egy régi, nagynevű bridzstársamhoz, de felesége óvatosan lebeszélt. Reméltem, semmiről nem kések le. Aztán már csak a szomorú telefon: Márton Géza július 23-án elhunyt.

Kovács Gergely
2022. június 2.

Talyigás Péter a Magyar Bridzs Szövetség új elnöke

Az elnök, illetve az elnökség lemondása után tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Bridzs Szövetség. Járai Zsigmond két éve vette át a szövetség irányítását, utódjának az egyetlen jelöltet, az eddigi alelnököt, Talyigás Pétert szavazta meg a közgyűlés, a leköszönő elnököt pedig tiszteletbeli elnöknek választotta.