Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Szilágyi László
2024. január 1.

Ez a méreg, nem a ciánkáli – Óévi történet

Tessék gondolatban csatlakozni hozzám, Mirk Gábornak kibicelek egy mindössze kétleosztásos edzőmérkőzésen. Szemben vele Demeter Gábor, jobbra Bíró Laci, balra Fazakas Gergő. Ők négyen jó ideje csapattársak, de azért egy ilyen meccs nem lehet más, mint véresen komoly.
Kovács Gergely
2023. szeptember 19.

Ifiképzés: új szezon, új lendület

Az utánpótlás-versenyzők számára is elindult az új szezon. Alaposan átalakítottuk a képzési rendszert. Hogy mire számíthatnak az idén a fiatalok, azt az ifiszezon kick offon beszéltük át velük.
Gulyás Dániel
2023. szeptember 1.

Kijött a norvég mintázat – 46. Bridzsvilágbajnokság, Marrákes

Szerdán megkezdték, csütörtökön pedig befejezték az elődöntőket a világbajnokságon a fő versenyszámokban, míg a vigaszversenyen 32 csapatból egyenes kiesésben szerdán előbb két meccsen nyolcra csökkent a mezőny, majd 4x14 partiban folytatták a játékot az elődöntőért.
Elnökség
2023. augusztus 5.

Elnökségi közlemény támogatói szerződés aláírásáról

A Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkárságával kötöttünk megállapodást.
Elnökség
2023. május 9.

Támogass Te is! – Aktív a szövetség online adományozó felülete

A bridzs.hu oldal fejlécén világoskék háttérrel új gomb jelent meg Támogass Te is! felirattal. Rákattintva a támogatói felületre visz a link. Itt egyszeri adományozásra van lehetőség bankkártyás fizetéssel.
Visoft
2023. január 24.

Pályázati felhívás

A Visoft Kft. pályázatot hirdet bridzscikk írására. A pályázat célja annak feltérképezése, hogy milyen lehetőségeket rejt a LoveBridge rendszeren lejátszott, minden mozzanatban dokumentált leosztások elérhetősége a bridzsszakirodalom számára.

Kovács Gergely
2022. december 12.

Megjelent a Bridzsélet 2022 magazin

Mától átvehetők a példányok a versenyteremben.
Varga István
2022. október 30.

Bartis Béla emlékezete

Már egy hónap telt el Bartis Béla halála óta. Kezdettől tudtam, hogy csak én írhatok róla, de egyszerűen nem volt hozzá erőm. Negyven éve ismertem Bélát, ebből húsz éven át a partnerem volt. Volt sok közös sikerünk, de persze nem kevés kudarcunk is. Végül akkor szántam rá magam arra, hogy megtegyem, ami úgyis rám várt, amikor Szuszi barátom (Szász György) felhívott, és ő is úgy nyilatkozott, hogy ezt csak én tehetem meg. Kellett a megerősítés.

Szappanos Géza
2022. augusztus 21.

Meghalt Magyar Péter

Életének 76. évében, augusztus 20-án meghalt Magyar Péter. A magyar bridzstársadalom ikonikus játékosát vesztettük el. 2006-tól küzdött a gyógyíthatatlan kórral, sokáig sikerrel, két éve viszont újra megtámadta szervezetét. Még most is csak a szavakat keresem, aligha alkalmas bármi kifejezni a fájdalmamat.

Sebes Gábor
2022. augusztus 9.

Egy elmaradt interjúm – Márton Géza halálára

Néhány hónapja még készülődtem, hogy elmegyek egy régi, nagynevű bridzstársamhoz, de felesége óvatosan lebeszélt. Reméltem, semmiről nem kések le. Aztán már csak a szomorú telefon: Márton Géza július 23-án elhunyt.