A bridzs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által elismert szellemi sport, ha még nem ismeri, kérjük, olvassa el a honlapunkon található részletes információkat.

Adományával Ön hozzájárul a magyar versenyzők nemzetközi eredményeinek eléréséhez, a bridzs minél szélesebb körű oktatásához, a sportolás körülményeinek és lehetőségeinek fenntartásához és javításához.

Rendszeres adománya kiszámíthatóvá teszi önkéntes munkánkat, a sportág fejlesztését, az utánpótlás nevelését, oktatási és népszerűsítési tevékenységünket.


Hogyan tud adományozni?

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártyaadatok az MBSZ-hez mint kedvezményezetthez nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A Barion Payment Zrt. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Internetes portálunk a bankkártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhetünk.

Eseti, egyszeri adományozás:

Köszönjük, hogy adományával támogatja munkánkat! Megtiszteltetésnek tekintjük, ha hozzájárul, hogy nevét az adományozók között feltüntessük. Adatait más módon nem tároljuk. Kérjük, nézzen vissza hozzánk, hogy lássa, adománya segítségével milyen eredményeket érünk el.


Rendszeres adományozás: - Fejlesztés alatt

Köszönjük, hogy rendszeres adományával támogatja munkánkat! Megtiszteltetésnek tekintjük, ha hozzájárul, hogy nevét az adományozók között feltüntessük. A rendszeres adományozók e-mail címét annak érdekében tároljuk, hogy később az e-mail cím megadásával lehetősége legyen a rendszeres adomány biztonságos megszüntetéséhez.

Részletes Barion tájékoztató.