Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Visoft - 2023. január 24.

Pályázati felhívás

A Visoft Kft. pályázatot hirdet bridzscikk írására. A pályázat célja annak feltérképezése, hogy milyen lehetőségeket rejt a LoveBridge rendszeren lejátszott, minden mozzanatban dokumentált leosztások elérhetősége a bridzsszakirodalom számára.

A pályázatra olyan cikkek küldhetők be, amelyek tárgya a 2022/2023. évi MP Párosbajnokság I/A osztályban lejátszott leosztások elemzése. A pályázni bármely fordulóból választott legalább egy, legfeljebb három parti elemzését tartalmazó cikkel lehet.

Bárki pályázhat, aki kedvet érez ahhoz, hogy megossza egy-egy leosztás kapcsán született gondolatait, elemzését a bridzsezők nyilvánosságával.
A leosztások megtekinthetők a https://vugraph.lovebridge.com oldalon Budapest MP bajnokság 2022/2023 menüpont alatt: itt a link.

A pályázat díjazása:

1. díj: 35 000 Ft
2. díj: 15 000 Ft

A díjazott pályaműveket publikáljuk a Bridzsélet online felületén, valamint angol nyelven a LoveBridge weboldalán.

A pályázatra beérkezett írásokat háromtagú zsűri fogja elbírálni, amelynek tagjai Hegedüs Orsolya, Kovács Gergely és Szilágyi László.
Az elbírálás során alkalmazandó főbb szempontok: az elemzés(ek) alapossága és színvonala, a nyelvi igényesség és az elemzés során alkalmazott innovatív megközelítés. A zsűr a beérkezett cikkek színvonalának függvényében fenntartja annak jogát, hogy csak az egyik díjat ossza ki, vagy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa, és ne ítéljen oda díjat.

Technikai információ: a partiknak elég a linkjét megadni arról az asztalról, amelyiken történtekről szól cikk.

A cikkeket elektronikusan, a press@lovebridge.com emailcímre kérjük elküldeni.

A cikkek beérkezésének határideje: 2023. február 7. éjfél

A jelentkezők a pályázat beküldésével elfogadják a fenti feltételeket, valamint hozzájárulnak ahhoz, hogy amennyiben a két díj egyikét elnyerik, írásukat további ellenszolgáltatás nélkül publikáljuk a kiírásban jelzett platformokon.