Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

MBSZ - 2024. április 23.

Bridzscsillagok Háborúja – Az erő legyen velünk!

Licitálj!

Jövő szombaton, május 4-én, a nemzetközi Csillagok háborúja napján karitatív bridzsversenyt rendez a Magyar Bridzs Szövetség. (A nemzetközi nap egy angol szójátékból kapta a nevét: “May the fourth” május negyedike, de May the force be with you – vagyis, Az erő legyen veled! a Csillagok háborúja filmek klasszikus köszöntése.)

A versennyel a szövetségnek az a célja, hogy általa támogassa közösségünk a 2020-ban indult, évről évre bővülő Kolibri programot. A program részeként már közel 200 gyerek ismerkedett meg a briddzsel mint a lehető legjobb szabadidős tevékenységgel, és közülük több tucatnyian rendszeresen versenyeznek.

Mindent megteszünk, hogy egyre több gyereket vonjunk be, és ezzel megállítsuk a versenyzők számának csökkenését.

Május 4-én az ország legjobb bridzsezői fognak össze, hogy támogassák céljainkat. Felajánlották, hogy azzal játszanak, aki a legnagyobb összeget ajánlja értük – köszönet érte! A befolyt összegből a Kolibri programot támogatjuk.

Licitálni itt lehet (katt a linkre!), ennek a cikknek a megjelenésével egyidőben a licit el is indult!

Néhány fontos tudnivaló mielőtt licitálni kezdenétek:

  • Ha megnyered a licitet valamelyik játékosra, akkor őt ajándékba is adhatod valakinek, aki már régóta erre vágyott!
  • Azt kérjük, hogy a vállalt összeget fizesd be jövő kedd, április 30. 18.00-ig az MBSZ számlájára (10102093-56560200-01004005)
  • Az induló összeg minden játékos esetében 5000 forint.
  • Ha rá akarsz licitálni valakire, akkor a legkisebb emelés összege 2000 forint
  • Nagyon kérünk, hogy csak akkor licitálj valakire, ha biztos vagy benne, hogy lesz kivel játszania annak a játékosnak, ha megnyered őt!
  • A licit április 27-én 20.00-kor zárul. Ha az utolsó 5 percben érkezik licit, úgy a határidőt meghosszabbítjuk 5 perccel, és ezt addig folytatjuk, ameddig az utolsó 5 percben már nem érkezik licit.

Mint látható, minden játékost azonosítottunk egy Star Wars karakterrel. Ugyan a párosítások sorsolással jöttek létre, a bemutatkozó szövegeket (majdnem) komolyan gondoljuk!

Akkor is játszhattok karitatív versenyünkön, ha nem nyertek a liciten (vagy ha éppen rád nem licitáltak): a nevezés a licit végétől megnyílik, és egészen a versenyt megelőző napig, május 3-ig itt jelentkezhettek (katt a linkre).

Az adományozó verseny résztvevőit komoly jedi-mesterpontokkal, továbbá a nyerteseket az “új remény” jegyében, komoly díjakkal jutalmazzuk.

Gyertek és játsszatok velünk minél többen!

Május 4-én, szombaton! Aznap az első licitet 14 órakor adjuk majd le, és remélhetőleg este fél nyolc körül hirdetünk nyertest.

Jó licitálást és jó játékot kívánnak

A szervezők