Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Fazakas Gergely, Gulyás Dániel
2024. október 18.

Csb 2024, 6. játékhét

Újra teljes fordulón van túl az első osztály. Úgy látszik, mióta pénzbe kerül időpontot változtatni, sokkal kevesebb az ilyen kérés, mindössze egy (betegség miatti) halasztásról hallhattunk. Más kérdés, hogy World Bridge Games, régi nevén olimpia miatt három csapat is érintett, ezért ők a következő három meccsüket előrehozták, így a következő hetekben lesz pár „konzerv” eredmény, amin már túlvannak/vagyunk, de eddig nem voltak a tabellában.
Fazakas Gergely, Vági Máté, Zábrádi Benjámin
2024. október 11.

Csb 2024, 5. játékhét

Mindhárom osztályban szembe jött pár izgalmas szlemmel kecsegtető leosztás, de persze az alsóbb licitrégiókban is volt miből csemegézni a feléhez közelítő csapatbajnokságon. Nézzük a heti történéseket, eredményeket és az állásokat.
Fazakas Gergely, Gulyás Dániel
2024. október 2.

Csb 2024, 4. játékhét

Sikeresen lejátszottuk a negyedik fordulót az I/A-ban, sőt, hétfőn újabb előrehozott mérkőzésen lejátszották a legnagyobb rangadót is, ahol az Angels 26 ponttal verte a Gamaxot, és bejelentkezett a bajnoki címre ismét. Ahogy ez mostanában szokás, az eredményt nem láthatjuk az aktuális tabellán, majd a meccs rendes fordulójával együtt kerül oda.
Fazakas Gergely, Gulyás Dániel
2024. szeptember 26.

Csb 2024, 3. játékhét

Az I/A-ban a 3. fordulóból egy meccset elhalasztottak, míg egy másikat előre hoztak (igaz, ez utóbbi egyelőre a tabellán nem látszik, de a Gamax alaposan elverte a szerző csapatát, azaz a Gulyást). Ezúttal is rendeztek rangadókat, de váratlan eredményekből most sem volt hiány. Győzelmével élre állt a Visoft, igaz, centikkel csak a Gamax előtt. A FÉSZEK sem sokkal marad el, míg a Feel the Card váratlan veresége dacára még átlag felett van.
Fazakas Gergely, Gulyás Dániel
2024. szeptember 13.

Csb 2024, 2. játékhét

A pulai verseny miatti szünet előtt a második fordulóval folytatódott a budapesti csapatbajnokság. Született pár váratlan eredmény is. Nézzük, hogyan is alakultak a meccsek.
Fazakas Gergely, Gulyás Dániel
2024. szeptember 5.

Csb 2024, 1. játékhét

Itt a szeptember, eljött az idei csapatbajnokság ideje is. Egy új szabályt hozott a versenyrendező testület, ezután a halasztott/előrehozott meccsekért fizetni kell. Nos, ez persze a válogatott csapatokra nem vonatkozik, és mivel ősszel rendezik a World Bridge Games (régi nevén: bridzsolimpia) versenyt, ami három játéknapot érint, így elég sok meccset nem a megszokott keddi napon fognak/fogunk játszani a csapatok, bár a mesterséges sorsolási sorrendet igyekeztek úgy alakítani, hogy az érintett csapatok minél többször pont ezekben a fordulókban találkozzanak. Szóval, megint csak sokszor az átlagokra kell majd hagyatkoznunk, ha tudni szeretnénk, ki vezet.
Kovács Gergely
2024. július 8.

Tűz közelben a magyar csapatok – Ifi Eb 2024, 2. nap

A második versenynap is csöndes volt Wroclawban, hiszen még csak az U26-osok és az U21-esek játszottak, a többiek kedden csatlakoznak hozzájuk. Azért a magyar küldöttség már teljes egészében és rendben befutott vasárnapig.
Vági Máté, Zábrádi Benjámin
2024. június 17.

Kémeink jelentik – IMP-bajnokság 2024, 6–8. játékhét

Az IMP-bajnokság első három osztályában szétszórtuk három ügynökünket, hogy hétről hétre megkeressék a legizgalmasabb partikat a saját bajnokságukban és jelentést tegyenek róla. Ravasz Róka az I/A partijait, a Zágrábi Hentes az I/B partijait, míg a II. osztály partijait olyannyira titkos ügynök fogja szállítani, hogy még álneve sincs.
Gulyás Dániel, Kelen Károly
2024. május 30.

IMP-bajnokság 2024 8. játékhét

Befejeződött a 2024-es IMP-bajnokság, amely bár a bajnok tekintetében nem, de amúgy hozott sok meglepetést, továbbá egyre jobban teret nyernek a fiatalok – egyelőre többnyire az alacsonyabb osztályokban, de kíváncsian várjuk, jövőre mit hoznak majd az első osztályban.
Gulyás Dániel, Kelen Károly
2024. május 24.

IMP-bajnokság 2024, 7. játékhét

A hetedik fordulóval a hajrába fordult a 2024-es IMP-bajnokság, már csak egy játéknap maradt. A legtöbb osztályban már kialakultak a dobogóra esélyesek, de persze egy erős utolsó fordulóval még előbbre lehet lépni, a kiesési zónában pedig több pár biztos kiesőnek látszik, de sokan nincsenek még biztonságban.