Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Kovács Gergely
2024. július 12.

Hideglelős végjáték magyar főszereplőkkel – Ifi Eb 2024, 6. nap

U16-os csapatunknak a kiélezett utolsó napon az aranyéremre is volt esélye az utolsó fordulóban, amikor másodikként az élen álló házigazda ellen játszott, de az utolsó partival végül leszorult a dobogóról. Az U21-esek a 6., az U26-osok a 10., a lányok a 11. helyen zárták a wroclawi ifjúsági Európa-bajnokságot.
Kovács Gergely
2024. július 11.

Előre az éremért! – Ifi Eb 2024, 5. nap

U16-os csapatunk a harmadik, az U21-es a hatodik helyről vág neki a wroclawi ifjúsági Európa-bajnokság utolsó napjának. Izgalmakban, szép magyar megoldásokban és eredményekben csütörtökön sem volt hiány, lássuk!
Kovács Gergely
2024. július 10.

Vezetnek az U16-osok – Ifi Eb 2024, 4. nap

A nap nyitányaként 163–0 ide. Hogy ez mit is jelent valójában, az hamarosan kiderül, addig is további örömteli friss hírek a wroclawi ifi Európa-bajnokságról: az új rendelkezések értelmében kategóriánként nem hat, hanem nyolc csapat nyer garantált vb-indulást, a magyar U16-osok féltávnál az évre álltak, az U21-esek feljöttek ötödiknek, az U26-osok küzdenek a vb-ért, és a lánycsapat is odateszi magát.
Kovács Gergely
2024. július 9.

Mindenki elkezdte, de aki folytatta, az is lendületben van – Ifi Eb 2024, 3. nap

Teljes fordulatszámon dübörög az ifjúsági bridzsezők péntekig tartó Európa-bajnoksága Wroclawban, hiszen keddtől már az U26-os lányok, az U16-osok és az U31-esek is játszanak.
Kovács Gergely
2024. július 7.

Jó magyar kezdés Wroclawban – Ifi Eb 2024, 1. nap

A lengyelországi Wroclawban vasárnap elkezdődött az ifjúsági csapat Európa-bajnokság. Az öt kategóriából egyedül a legidősebben (ami a legfiatalabb), az U31-ben nem indított csapatot Magyarország. Az U26-osok és az U21-esek számára kezdődött el a torna, az U26-os lányok és az U16-osok keddtől versenyeznek, az Eb mindenki számára pénteken zárul.
Kelen Károly
2024. július 4.

Csapat Eb 2024, győzelmi, 11. nap

Fischer Brigitta–Szabó Csaba, Lajos Hanka–Hodosi Péter, Mezei Katalin–Honti László! Örüljetek velem, mert óriási boldogság, hogy ez a három nagyszerű csaj bevitte a hátán a pasikat a világbajnokságra! Na jó, mondhatjátok fordítva is, vagy akárhogy: a lényeg, hogy hihetetlen izgalmak között sikerült teljesíteni, amit kellett.
Kelen Károly
2024. július 4.

Csapat Eb 2024, 10. nap

A döntő nap dönt a mieink sorsáról is a dániai Európa-bajnokságon. Európából az első nyolc csapat szerez jogot a húszcsapatos világbajnokságon való részvételre. A magyar vegyes bridzsválogatott a nyolcadik helyről kezdi meg a csütörtökön az utolsó két fordulót. Ráadásul a verseny utolsó két helyezettje ellen fogunk játszani. Nem egészen négy győzelmi pont a magyar csapat előnye a szerbek előtt. És ők is a skótokkal és az írekkel találkoznak a csütörtöki két fordulóban. Hajrá, Fischer Brigitta, Lajos Hanka, Mezei Katalin, Hodosi Péter, Honti László és Szabó Csaba!
Gulyás Dániel
2024. július 2.

Csapat Eb 2024, 9. nap

A kilencedik napon már érezni lehetett a verseny végének közeledtét, hiszen már csak egy teljes nap van ezen kívül hátra, és persze a záró nap, ahol csak egy vagy két meccsre kerül majd sor. Nyílt csapatunk erős előző nap, jó kezdés, egy nagy győzelem után sajnos kétszer kikapott, így már hivatalosan is elbúcsúzhat a nagy álmoktól, míg a nők hasonlóan zártak, míg a vegyesek egy nagy és egy döntetlen közeli vereség mellett estére támadtak fel, és jó sorsolásukkal akár még oda is érhetnek.
Gulyás Dániel
2024. július 2.

Csapat Eb 2024, 8. nap

A nyolcadik nappal együtt már a dániai Európa-bajnokság kétharmadán van túl a nyílt csapat, és szerencsére éledezünk is – bár ez várható volt, hiszen nagyon egyenlőtlen volt az eddigi sorsolásunk, a verseny feléig szinte az összes esélyessel/nagyágyúval találkoztunk már. Mind a vegyes, mind a női csapat remekül tartja magát továbbra is, de a vb-szerepléshez még kell egy kis többlet. Jó hír, hogy van még rá két teljes és egy fél nap.
Kelen Károly
2024. június 30.

Csapat Eb 2024, 7. nap

A döntetlen közeli magyar meccsek napja volt a vasárnap. Nyílt válogatottunk a 25., a női a 11. helyen áll, a világbajnoki indulást érő első nyolchoz a 9. helyezett vegyes csapatunk áll. És egy nagy magyar bridzsdiplomáciai siker: Talyigás Pétert, a hazai szövetség elnökét az Európai Bridzsliga az Eb helyszínén tartott közgyűlésén 71 szavazattal a 108-ból beszavazta a szervezet végrehajtó bizottságába.