HUEN

Kezdőoldal

amagyar - 2023. március 3.

WBC 1000 - 1000 dolláros díjalapú challenge verseny indul

WBC oldalunk (https://befjegy.hu/mb/) hamarosan elérkezik az 1000. challenge versenyhez! A jubileum alkalmából – az online bridzs történetében valószínűleg először – a Hungarian Bridge Challenge és a Román Challenge „World Bridge Challenge” néven egy (legalább) 1000$ összdíjazású versenyt rendez, melyre bárki benevezhet, aki regisztrál a WBC honlapon.
A regisztráció és a versenyen történő részvétel teljesen INGYENES, csak annyi a kikötés, hogy a résztvevő játékosok valós adatokat adjanak meg (igazi név, e-mail), mert pénzdíjat csak olyan játékos nyerhet, aki ezeknek a követelményeknek eleget tesz.(Természetesen a korábban már regisztrált játékosoknak nem kell újra regisztrálniuk.)
 
A nevezési határidő 2023. március 16. A verseny 2023. március 17-én kezdődik és a BBO Challenges / Challenge a Friend felületén zajlik, és néhány selejtező kör után a legjobb 64 között kieséses rendszerben kb. két-három hétig tart (ez a nevezések számától függ). Hogy hogyan működnek a challenge versenyek, azt részletesebben a Súgó menüben lehet elolvasni, a lényeg, hogy minden játékos partnere és ellenfele robot. Egy mérkőzést ugyanazon lapokkal a kihívó és a kihívott játékos lejátssza, az nyer, aki összesítésben jobb eredményt ér el. A mérkőzések kiértékelése IMP/VP alapon történik, a részletekről, a csoportbeosztásokról, a kihívásokról és a speciális szabályokról a résztvevők e-mailben kapnak majd értesítést, de a szükséges információkat a WBC honlap különböző felületein is elérhetővé tesszük.
 
A játékosok természetesen igénybe vehetik a BBO fizetős (Advanced) robotjait is a játékhoz (0,25 USD), szabályunk ezt nem tiltja, sőt, melegen ajánljuk is, hiszen jobb robotokkal jobb és reálisabb eredményeket lehet elérni (a pénzes robotot mindig a kihívó fizeti és az ellenfele is az ’Advanced’ robotokkal játszik).
 
Annyi már a nevezési határidő lezárta előtt is bizonyos, hogy az első selejtező kört az időeltolódások miatt 3 naposra tervezzük, a verseny 2023. március 17. 20:00-kor kezdődik (Közép-európai idő szerint) és kb. 5-6 meccset kell lejátszania mindenkinek három nap alatt. Az egyes mérkőzések leosztásainak számát és az egyéb részleteket akkor pontosítjuk, miután a nevezéseket lezártuk.
 
Természetesen a verseny előtt és utána is lehet nevezni és játszani egyéb versenyeinken is, melyek mind ingyenesek. Sőt, erősen ajánljuk, hogy a verseny előtt próbáljátok is ki.
 
Az első három helyezettet és a legjobb junior játékost (támogatóink jóvoltából) biztosan díjazzuk, de a lehetőségek még nyitottak, a nevezési zárlat után a konkrét összegeket pontosítjuk.
 
Sok szerencsét!