Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Elnökség - 2023. május 9.

Támogass Te is! – Aktív a szövetség online adományozó felülete

A bridzs.hu oldal fejlécén világoskék háttérrel új gomb jelent meg Támogass Te is! felirattal. Rákattintva a támogatói felületre visz a link. Itt egyszeri adományozásra van lehetőség bankkártyás fizetéssel.

Különféle összegek közül lehet választani – a Nagyszlem például 2200 Ft-ot fizet, azaz éppen, hogy a Magyar Bridzs Szövetség kap ennyit, a Teljes pakli 52 ezer Ft-ot ér. Ennek a blokknak a végén a Más összeg linkre kattintva megadható szabadon választható összeg is félmillió forintos értékhatárig.

Az emailcímet kötelező megadni, hogy arra elküldhesse a rendszer a befizetésről szóló számlát. Az alatta lévő sorban a kis négyzet bepipálásával a támogató által megadott név megjelenik a támogatók listájában. Aki azt nem jelöli be, névtelenül támogatja a magyar bridzset.

Alatta az általános szerződési feltételek és az adatkezelési tájékoztató elfogadásával lehet elküldeni a támogatást.

A lapon a jobb oldali hasábban (telefonon nézve legalul) további támogatási lehetőségek találhatók. Itt látható, hogy banki átutalással hogyan lehet a Magyar Bridzs Szövetség tevékenységét segíteni, és a most aktuális személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásával kapcsolatos – egyszerű – tudnivalókhoz is csak egyet kell klikkelni.

Arról, hogy a Magyar Bridzs Szövetség, ezáltal pedig a magyar bridzsközösség milyen nehéz anyagi helyzetbe került, és hogy az Elnökség milyen lehetőségeket mérlegel, itt olvasható összefoglaló.

Ezúton is köszönünk minden támogatást a magyar bridzsezők nevében!