Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Magyar Ádám - 2022. június 3.

Zsűritanfolyam indul júliusban

A Magyar Bridzs Szövetség újra zsűritanfolyamot hirdet!

A tanfolyamon a tornavezetés kérdései (téves felvilágosítás, terítés, jogosulatlan információ felhasználása és ezernyi más kreatív szabálytalanság) mellett a versenyszervezés és az eredményszámolás kérdéseit is áttekintjük. Az elmélet mellett figyelmet fordítunk a gyakorlati problémamegoldásra is: minden órán asztali gyakorlatok is lesznek, amelyek a versenyeken előforduló gyakorlati helyzetekre próbálnak felkészíteni, továbbá minden résztvevő gyakornokként kipróbálhatja a zsűrizést a szeptemberben kezdődő csapatbajnokságon.

A megszerzett tudásnak hasznát veheti mindenki: aki MBSZ versenyeken szeretne vezetni, aki klubversenyek vezetésével foglalkozik, illetve azok a játékosok is, akik csak jobban szeretnék ismerni a szabályokat, vagy egy-egy döntés hátterét.

A képzést október 15-én egynapos (elméleti és gyakorlati részből álló) vizsga zárja, melyen két szinten (MBSZ tornavezetői illetve klub tornavezetői) szerezhető képesítés.

 

Helyszín: a Magyar Bridzs Szövetség versenyterme, 1146 Budapest, Szabó József utca 6. (Récsei Center)

Időpont: szeptemberig (kihagyásokkal) péntekenként 16-18 óra között (július 8., július 15., július 29., augusztus 5., augusztus 12., augusztus 19., szeptember 2., szeptember 23., szeptember 30.)

Vizsga előtti konzultáció:október 14., péntek

Részvételi díj: 20.000 Ft személyenként, melyből a vizsgán való részvétel után 15.000 Ft visszajár

Érdeklődni illetve jelentkezni lehet július 6-ig Magyar Ádámnál (fotitkar@bridzs.hu, +36 30 307-9827)