Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

MBSZ - 2022. február 20.

Támogasd játékkal az ificsapatok EB-re utazását

Kolibri-támogató versenysorozatot indít a Magyar Bridzs Szövetség. A nyári, hollandiai EB-re öt csapatot is küldhetünk (U16, U21, U26, U31 és U26 lánycsapat). A kerettagok minden csapatban készülnek, és néhány csapatban verseny is van a csapatba kerülésért (ilyen Magyarországon régen volt).
 
A csapatok EB-re utazásának támogatására versenysorozatot indítunk. A versenyterem üres vasárnapjain kétfordulós párosversenyeket tartunk, 22-24 leosztással fordulónként. A versenyeken mindenki indulhat, akár az egyik fordulón is.
 
Az első hat alkalom: március 13., március 20., március 27., április 17., május 8., május 29.
 
A verseny 10 órakor kezdődik, az ebédszünet kb. egy óra, vége kb. 18 órakor.
A verseny mesterpontszerző, és azon csak kék és zöld rendszerek játszhatóak.
 
A nevezési díj a teljes napra 4000 Ft/játékos (MBSZ-versenyengedéllyel 3000 Ft, ifiknek 1000 Ft), de csak a délelőtti vagy a délutáni fordulóra a fenti összegek fele. A befolyt nevezési díjakat az MBSZ publikussá teszi, és kizárólag az ificsapatok EB-re utazására használja fel.
 
A versenyek eredményét összesítjük (a klubmesterpont-képlet alapján számolt helyezési pontok alapján), a délelőtti, illetve délutáni versenyeket külön értékelve. Az összesített napi első három helyezett az adott helyezésért járó átlagpontszámot bónuszként megkapja. A hat verseny alapján az első három helyezett díjazásban részesül.
 
Nevezni a magyaradam74 @gmail.com címen lehet.