Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

MBSZ - 2022. november 21.

Rezsitámogatást kérünk

Tisztelt Sporttársak!

Az infláció, a rezsiárak emelkedése mindenre és mindenkire hatással van, így mi, a Magyar Bridzs Szövetség tagjai, játékosai sem tudjuk magunkat kivonni a hatása alól. Aki elolvasta az előttünk álló budapesti MP párosverseny kiírását, találkozhatott vele, hogy a nevezési díj mellé opcionálisan rezsitámogatást is kértünk – fejenként, alkalmanként 500 forint mértékéig. Ennek a kérésnek a hátterét világítjuk meg röviden.

A Récsei center üzemeltetőivel az ősz folyamán kétszer is tárgyaltunk arról, hogy milyen lehetőség van a megnövekedett terhek megosztására. A rezsiköltség két részből áll össze: a saját, mért költésünk felett az épület egészére eső rezsibe is be kell szállnunk – négyzetméter arányosan. Mindkét fél számára fontos a jó együttműködés, hiszen a szerződést 2026-ig, határozott időre kötöttük, ezért nyitottak voltak arra, hogy a második, az épület egészét érintő rezsi ránk eső részét csökkentsük. Noha jelentős kedvezményeket kaptunk, a költségeink továbbra is folyamatosan emelkednek.

A terem fenntartása folyamatos állami szubvenciót igényel, melynek megszerzése a jelenlegi időszakban egyáltalán nem magától értetődő.

A nevezési díjat ugyan megemeltük (az inflációt picit meghaladó mértékben), de tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindenki terhelhető egyformán, ezért kérjük, hogy akinek lehetősége van rá, hogy hozzájáruljon a megnövekedett költségekhez, az első játéknapon a borítékba a nevezési díj felett páronként 8000 forint támogatást helyezzen el.

Előre is köszönjük!

A Magyar Bridzs Szövetség elnöksége

 

Kiírás

Ideiglenes rajtlista

 

Melléklet