Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Magyar Ádám - 2022. március 30.

Hogyan tovább, Kolibrik? - online támogató versenyek áprilisban

A márciusi három verseny után - együttműködésben a BBO Magyar Klubjával - online támogató versenyekkel folytatódik a Kolibri-támogató versenyek sorozata.

Márciusban három vasárnap támogató versenyeket tartottunk azért, hogy forrást teremtsünk a nyári hollandiai ifi EB-re utazó - várhatóan népes - magyar delegáció számára. A három nap (hat verseny)10-20 párral zajlott, az eredmények itt láthatóak.

A három napon összesen 257.500 Ft nevezési díj folyt be (és volt, aki a visszajárót sem kérte el...). Mindenkinek köszönjük a játékot, májusban folytatjuk (a fenti linken láthatóak az időpontok is)!

A párhuzamosan meghirdetett VIP-programon a mai napig 17 játékostársunk összesen 734.400 Ft-ot adományozott a Szövetség működtetésére és az ificsapatok felkészülésére és utazására, nekik is köszönjük. 

A programot áprilisban online folytatjuk a BBO Magyar Klubjával együttműködésben. A négy áprilisi vasárnap estéjén a Magyar Klub versenyei Kolibri-támogató versenyekké "változnak". Ez a külsőségekben semmi különbséget nem jelent, a verseny ugyanakkor kezdődik, ugyannyi parti, és ugyanúgy ingyenes, mint eddig. Két változás lesz: az egyik, hogy megpróbálunk minél több ifiválogatott játékost a verseny mezőnyébe csábítani, a másik pedig, hogy az aktuális zsűri többször el fogja mondani, hogy miért érdemes támogatni a Kolibriket, és hogyan lehet ezt megtenni.

A támogatás legegyszerűbb módja pedig a Szövetség 10102093-56560200-01004005 számú számlájára történő átutalás, Kolibri-támogatás közleménnyel.

Köszönjük minden játékos, a BBO Magyar Klub, Lénárt Zoltán és a zsűrik segítségét!

A támogatások állásáról pedig ezentúl is rendszeresen be fogunk számolni.