Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Gulyás Dániel, Kelen Károly
2024. március 8.

Magyar Kupa 2024, 4. játékhét

Elkezdődött! A várva várt egyenesági összecsapásokkal megkezdődött a Magyar Kupa budapesti ágának lényegi része, valamint a Káró Kupáért is folyik már a küzdelem. A főágon vereséget szenvedőknek jó hír, hogy van még esélyük a vigaszágon visszajutni, csak a második vereség jelent végleges búcsút a legnagyobb kupától, de további kisebb, major kupákért akkor is lehet folytatni még.
Gulyás Dániel, Kelen Károly
2024. február 28.

Magyar Kupa 2024, 3. játékhét

Befejeződtek a csoportküzdelmek a Magyar Kupa selejtezőjében. Bár hatalmas meglepetések (pl. csoport első kiemeltjének kiesése) nem történtek, volt jó pár izgalmas csoport, és így a KO fázisra is kialakult pár erős párosítás, amely már szerdán el is kezdődik egy érdekesnek tűnő Relé–Gulyás rangadóval. Nézzük, mi történt a befejező játéknapon.
Gulyás Dániel, Kelen Károly
2024. február 23.

Magyar Kupa 2024, 2. játékhét

A második nappal folytatódott a selejtező fázis a Magyar Kupában. Minden csoportban lejátszottak három fordulót tehát, mindenki legalább kétszer, de többnyire háromszor asztalhoz ült már, így kezdenek kialakulni a csoportokon belüli erősorrendek, bár a legmagasabb kiemeltek egymás ellen fognak harcolni az utolsó napon minden csoportban.
Gulyás Dániel, Kelen Károly
2024. február 15.

Magyar Kupa 2024, 1. játékhét

Megkezdődtek a küzdelmek a Magyar Kupában. Minden csoportban öt vagy hat csapat van, így az ötfordulós körmérkőzést három héten rendezik, 16 leosztásos meccseket játszanak a csapatok. Mindjárt az első nap csonka volt, azaz egy összecsapást kellett csak játszani (a kimaradóknak annyit sem).
Kelen Károly
2024. február 13.

Egyszerű licit teszi a mestert

A hétvégén rendezték meg az Országos Csapatbajnokság selejtezőjét. A vidékbajnokság első négy helyezettje és a közép-magyarországi – budapesti – csapatbajnokságon harmadik–hatodik helyen végző csapatok játszottak két csoportban, majd a csoportelsők és másodikok körmérkőzésen döntötték el, melyik két csapat meccselhet a pesti elsővel és másodikkal az országos bajnoki címért. Akik a LoveBridge-en követték a játékot, biztosan egyetértenek velem: magas színvonalú és végig nagyon izgalmas volt a versengés.
Hoffmann Tamás
2024. február 12.

Kelsey szelleme a Bridzsakadémián szülinapozott

A Bridzsakadémia, ha valaki éppen nem tudná, nem csak tanfolyamoknak, de egy nagyon kedves és összetartó társaságnak is otthont ad. Az akadémiások versenyeken, tanfolyamokon ismerték meg egymást, a kedélyes kis szombati házi villámpárosokon havi kétszer meg is mérkőznek egymással, és a napokban az egyikük 70 éves születésnapjára egy kis eseményt dobott össze a lelkes társaság az ünnepeltnek pogácsával, énekléssel, pezsgővel, tortával és nem utolsó sorban egy rövid csapatversennyel. Ezen volt szerencsém Rapp Danival képviselni a „tanerőket”.
Fazakas Gergely, Gulyás Dániel
2024. február 9.

MP-bajnokság 2023–2024 8. forduló

Véget ért az MP-párosbajnokság minden osztályban. A hétvégén rendezik az OCSB középdöntőjét és a csb osztályozóit, a jövő héten pedig a selejtezőkkel indul a Magyar Kupa.
Fazakas Gergely, Gulyás Dániel
2024. február 1.

MP-bajnokság 2023–2024 7. forduló

A hetedik, azaz utolsó előtti fordulón vagyunk túl, jövő héten lezárul a párosbajnokság, és következik a mindenki által nagyon várt Magyar Kupa. Lássuk, hogy alakult eddig a hajrá!
Fazakas Gergely, Gulyás Dániel
2024. január 26.

MP-bajnokság 2023–2024 6. forduló

A hatodik fordulót is lejátszottuk, így már a háromnegyedén túl vagyunk a párosbajnokságnak, kezdenek kialakulni az erőviszonyok, innen már csak az eddigitől jelentősen eltérő eredményekkel lehet látványosat alakítani a helyezéseken – lefelé vagy felfelé. Lássuk, mi történt a héten.
Fazakas Gergely, Gulyás Dániel
2024. január 18.

MP-bajnokság 2023–2024 5. forduló

Öt fordulón van túl a párosbajnokság mezőnye, tehát már csak három van hátra. Több osztályban is izgalmasan alakul a verseny, jövünk a részletekkel.