Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Elnökség - 2023. augusztus 7.

Elnökség: köszönjük!

Kedves  bridzsezők, szülők, támogatók, barátok, bridzsbarátok!

Fantasztikus héten vagyunk túl. Három junior válogatottunk három különböző utat járt be a hollandiai Veldhovenben rendezett korosztályos csapatvilágbajnokságon, és mindhárom csapat büszke lehet a teljesítményére.

Az U21 válogatott csapat tagjai igazi versenyzői mentalitást mutatva a rosszul sikerült indulás után felálltak a padlóról, és a hét második felében a továbbjutásért harcoltak, az U26 női válogatottja és az U16 válogatott pedig egyaránt bejutott kategóriája negyeddöntőjébe, ahol a lehető legnehezebb ellenfeleket kapták (az alapszakasz győztesét, illetve a későbbi világbajnokot), és végül nagy csatáben estek ki. Mindezt megkoronázta az U16 csapat ezüstérme a BAM versenyen. Köszönjük a csapatoknak, hogy egész héten drukkolhattunk nekik.

Köszönjük a kapitányoknak, edzőknek, önkéntes segítőknek, akik szakmailag és pszichésen segítettek felkészíteni a játékosokat – szabadidejükben, ingyen(!), a bridzs és a fiatalok iránti elkötelezettségből. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy milyen fontos munka az, amit ők végeznek. 

Ezúton szeretnénk megköszönni a szülőknek, hogy segítik gyermekeik bridzssikereit, nélkülük a válogatottak nem jutottak volna el ezekre a versenyekre.

Végül, de nem utolsó sorban megköszönjük támogatóinknak is, hogy pénzügyi segítségükkel hozzájárultak a vb költségeihez. Támogatásukkal csökkentették a résztvevő családok terheit.

Reméljük, hogy hamarosan újabb magyar junior csapatok sikereinek örülhetünk együtt.  

Elnökség