Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Fazakas Gergely - 2019. szeptember 1.

Figyelni kellene a lányunkra

– Marcsikám, te láttad, kivel barátkozik a mi Lujzikánk?
– Igen, a múltkor is én engedtem be az egyiket, valami Botond. Sportoló, ha jól értettem. Csak a konyhából hallottam, mintha azt mondta volna, sprinter.
– Ezzel a magassággal? Maximum minisprinter. Én azt hallottam, hogy valami bokszoló. Hogy a bidding boxban járatos.
– Most hogy mondod, nekem is rémlik. De azt mondta rá Lujzi, hogy a levegőt üti, és nem találja el. Mindenestre úgy tudom, hogy ifjúsági válogatott.
– Hát ez az. Titokban megnéztem a kabátjában a személyijét, már 25 éves. Hol ifjúsági ez a srác? Szertornában már edzőnek is öreg lenne.
– Nem tudom, Gézám, én azt tudom, hogy őszintén szerelmes a mi Lujzikánkba. Azt mondta, hogy neki a kőr dáma fontos, és azt keresi benne.
– Igen? Én pont az ellenkezőjét hallottam. Azt, hogy egész sorozata van belőle, de ha nem, akkor is indulásból már az ötödik.
– Nem is tudom. Én azt hallottam, hogy csak barátok, egymás bridgemate-jei. Csak azt nem értem, hogy akkor miért kell függöny mögött csinálniuk.
– Igen? És tudod, hogy ez a Botond már hanyadik partnere neki? A múltkor is valami Robit emlegetett. Sőt, nem is merem kimondani – csak úgy hívta, Pénisz Robi!
– Hát én azt sem tudtam, hogy ismeri ezt a szót. Amikor én vittem be a sütit nekik, teljesen mást hallottam. Azt mondta, hogy Lajossal kukisat szokott játszani, és Lajos ezt abszolúte forszírozza. És ez akkor van, ha már minden eldőlt, és nincs riverz belőle.
– Marcsi, nem tudom, mit mondjak. Mondd csak, eleget beszéltünk ezzel a gyerekkel? A múltkor is azt hallottam, hogy a tablettával jobban szereti, mert akkor egyből tudja az eredményt.
– Jaj. Most jut eszembe, hogy ezzel a Lajossal a spirálról is beszélgetett – pedig közben mondta is, hogy kiderült róla, nem egy ász.
– Nem tudom, mit tegyünk. Azt hallottad, hogy amikor a Béla jött fel, egyből azt kérdezte tőle, hogy egy luk, két luk? Meg még azt is mondta, hogy a kettes az gyenge. De hát hányan akarják csinálni?
– Megöregedtünk, Gézám. Én már nem értem a mai fiatalokat. Azt is mondta a mi Lujzink, hogy a teremmel akar menni.
– Hát ez az, ezen vagyok én is kiakadva. Ez a Lajos a múltkor azt mondta, hogy majd vetkőzteti és beszorítja valahova. Meg hogy kényszeríti.
– Te, Géza! Te tudsz angolul. Mit jelent az, hogy stay man?
– Rosszat sejtek. Ezt is a Pénisz Robinak mondta?
– Azt hiszem, igen, mert azt mondta, hogy ha utána megemeli, akkor invitálja. Viszont a puppet az nem komoly.
– Mi? Megőrült ez a gyerek? Az ő korában ez nem komoly? Elég volt a várakozó álláspontomból. Ez a helyzet serious, alaposan kikérdezem.