HUEN

Kezdőoldal

Kovács Gergely - 2010. november 18.

Nyereményjáték (I.) – megfejtés, eredményhirdetés

Hogy ki szerepel a világbajnok Giorgio Belladonna és Benito Garozzo pár mellett még a fotón? Jó kérdés…
 
Mi alapos kutatómunka után öt magyar játékosról állítjuk biztosan, hogy ott van a fényképen: Fodor Tamás, Gulcsik Gábor, Kalmár Zoltán, Koltai Gábor, Komjáthy András. A nyereményjátékra rengeteg tipp érkezett, az összes nevet legjobb tudásunk szerint ellenőriztük.
 
Négyen találtak el négy nevet az ötből; volt olyan, aki csak négy nevet küldött, de mind jó volt, és voltak olyanok is, akik tíz, tizenegy tippet adtak le, ám egy sem talált _süllyedt_. _Igaz, a főszereplők sem voltak mind éberek: az egyikük nem ismerte föl magát magától…_ Az első nyereményjáték kiírása szerint a legtöbb magyar szereplőt beazonosító tippelő nyeri Homonnay Géza A magyar bridzs krónikája című könyvét, és holtverseny esetén a gyorsaság dönt. A négy helyes választ adók közül Szilágyi László volt a legfürgébb, így az első fordulót ő nyerte, gratulálunk!
 
Nem mellesleg a mostani győztes 27 évvel ezelőtt is sikeres volt: a kép 1983-ban készült, az erős nemzetközi versenyen a Kaufmann–Magyar, Szilágyi–Gerő összeállítású Kaufmann csapat győzött egy holland és egy olasz csapat előtt. A Belladonna–Garozzo, De Falco–Franco olasz négyes az ötödik helyen zárt.

Megvan a győztes, eljött hát a kommentelés, a múltidézés ideje, csak rajta, rajta! _Ha nagyobban szeretnéd látni a képet, mentsd le, és úgy nagyítsd ki, vagy a "Ctrl" és a "+" gombok együttes lenyomásával nagyíts a nézeten!_

Hétfőn délelőtt tíz órakor jön a négyfordulós kvízjáték második fordulója.

Ha tutira szeretnél menni, a 400 oldalas keményborítású könyvet karácsonyig 2500 Ft-os kedvezményes áron meg is rendelheted itt.

Adalékként még két fénykép _mindhárom kép: MTI-fotó/Soós Lajos_ a versenyről: