Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

amagyar - 2022. február 18.

Kérjük, add idén is 1%-odat a Szövetségnek!

Idén is felajánlható a személyi jövedelemadó 1%-a a bridzsoktatás számára - kérjük, éljetek a lehetőséggel!

Idén különösen fontos nekünk az 1%-ból származó bevétel. Az új helyre költözéssel költségeink is megnövekedtek. A Récsei Centerben több aktivitást, állandó bridzsezési lehetőséget szeretnénk nyújtani, és nem csak a versenyjátékosoknak. Az Elnökség ifjúsági programjait is folytatni kívánja. A Kolibri-programban jelenleg is 30-40 fiatal vesz részt, akik régen látott nehéz helyzetbe hozták a szövetségi kapitányokat: válogatniuk kellett. A Szövetség sajnos a vírushelyzet miatt a szokásos versenybevételeire sem számíthat bizonyosan. Így idén különösen fontos, hogy az SZJA 1% felajánlásokat, ha megteheted, az MBSZ számára ajánld fel. A Szövetség ezt a pénzt az utánpótlás programok és iskolai helyszíni oktatások költségeinek fedezésére különíti el. Kérjük, támogassátok céljainkat, hogy a gyerekeknek a bridzshez való hozzáférését bővíteni tudjuk! Az SZJA nyilatkozatban megadandó adatok mindösszesen: Magyar Bridzs Szövetség, adószám: 19001339-1-43.

A NAV tájékoztatója a rendelkezés folyamatáról:

Hogyan rendelkezhet adója 1+1 százalékáról?

A NAV tájékoztatója erről itt érhető el.

Az 1%-ról való rendelkezést a következő módokon lehet benyújtani:

- a személyi jövedelemadó-bevallás részeként (elektronikus úton, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),

az e-szja felületen az online kitöltő program segítségével (elektronikus úton, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen)

a 21EGYSZA jelű nyomtatványon (elektronikus úton, vagy postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen eljárva, lezárt borítékban). A nyomtatvány a NAV honlapjáról letölthető.

- a 21EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként (postai úton, vagy a személyesen a NAV ügyfélszolgálatain)