Bridzsélet - Bridzstörténelem

172 cikk

Nyereményjáték (I.) – megfejtés, eredményhirdetés

Kovács Gergely - 2010. november 18.
Hogy ki szerepel a világbajnok Giorgio Belladonna és Benito Garozzo pár mellett még a fotón? Jó kérdés…
 
Mi alapos kutatómunka után öt magyar játékosról állítjuk biztosan, hogy ott van a fényképen: Fodor Tamás, Gulcsik Gábor, Kalmár Zoltán, Koltai Gábor, Komjáthy András. A nyereményjátékra rengeteg tipp érkezett, az összes nevet legjobb tudásunk szerint ellenőriztük.
 
»»

Jön, jön, jön: nyereményjáték! – A magyar bridzs krónikája

Kovács Gergely - 2010. november 13.
A Bridzsélet négyfordulós kvízjátékot ír ki Homonnay Géza A magyar bridzs krónikája című, frissen megjelent könyvéhez kapcsolódóan.


Mostantól négy héten át hétfőnként délelőtt 10-kor felteszünk egy kérdést a könyvhöz kapcsolódóan.


A leggyorsabb, illetve legteljesebb választ adó játékos minden fordulóban egy könyvet nyer. A sorozat végén a legaktívabb, legjobb, de könyvet egyszer sem nyerő olvasó kapja az ötödik példányt, amolyan karácsonyi ajándékként.


A megfejtéseket majd csütörtökönként délig várjuk a főszerkesztő e-mail címére (gerikova@yahoo.com). Az eredményhirdetés, azaz a szabad a gazda után szabad a vásár a kommentek között: kezdődhet a múltidézés, a sztorizás, az ifjabbak tátott szájjal ámulása!

Ha pedig tutira szeretnél menni, a 400 oldalas keményborítású könyvet karácsonyig 2500 Ft-os kedvezményes áron meg is rendelheted itt.
»»

172 cikk